Situaţia penală a lui Manţog, luată în discuţia noului BPJ al PDL

256

mantogÎntrunirea Consiliului Naţional de Coordonare(CNC) de la Bucureşti, organizată sâmbătă, salvează cumva situaţia în PDL Gorj a lui Ionel Manţog. Acesta pare că va scăpa de suspendarea din PDL.

“S-a discutat la CNC mecanismul autosuspendării, pe care o au membrii de onoare ai partidului. S-a introdus instituţia suspendării dar decizia aparţine organelor de conducere. Suspendarea de drept nu operează decât în cazul arestării preventive. Instituţia autosuspendării este la îndemâna oricărui membru de partid, în diferite situaţii, inclusiv dacă te aflii într-un proces penal”, a declarat, duminică, preşedintele PDL, Ion Ruşeţ.

Deşi se vehicula că, în ultima CODA se va discuta despre situaţia lui Manţog, se pare că acest organism nu va mai avea atribuţii în acest sens. “Ultima şedinţă CODA va fi pe 12 martie”, a menţionat apoi Ruşeţ care a spus că în această ultimă întâlnire CODA nu se va discuta despre Manţog. Întrebat astfel dacă fostul lider al PDL Gorj rămâne nestingherit în organizaţie, Ruşeţ a răspuns: “Manţog rămâne. Rămâne la atitudinea dânsului dacă se autosuspendă sau nu. Din punctul meu de vedere noul Birou Permanent Judeţean(BPJ) al PDL Gorj va avea atribuţia să analizeze calitatea membrilor de partid şi să facă ce este de făcut”.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here