Situația Covid la nivelul SJU Târgu-Jiu

998

La data de 04.11.2021, situația pacienților suspecți sau confirmați cu noul COVID-19 (conform raportării serviciului SPIAAM de la ora 08:00) este după cum urmează:

Clădirea SJU Târgu-Jiu situată pe strada A.I. Cuza (Pasarelă):
• 73 pacienți confirmați la Secția Boli Infecțioase (nr. total de paturi avizate de Direcția de Sănătate Publică Gorj: 77). Dintre pacienții internați, 68 sunt nevaccinați.
• 19 pacienți confirmați la nivelul compartimentului de Terapie Intensivă (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj: 19). Dintre pacienții internați, 14 sunt nevaccinați.

Clădirea SJU Târgu-Jiu situată pe strada Tudor Vladimirescu:
• 4 pacienți suspecți (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj: 18)
• 6 pacienți pozitivi pe secția de Terapie Intensivă (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj – 6, cu ventilator sau cu oxigenator)

Clădirea SJU Târgu-Jiu situată pe strada Progresului (Spital 700):
• 7 pacienți suspecți (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj: 25)
• 5 pacienți pozitivi Covid-19 pe secția de Terapie Intensivă (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj: 6, dintre care cu ventilator 4 și 2 cu oxigenator )
Situația personalului angajat la SJU Târgu-Jiu, infectat cu SARS CoV-2:
8 angajați depistați pozitiv în ultimele 14 zile. Menționăm că dintre aceștia, 3 sunt nevaccinați, iar un angajat este vaccinat incomplet. Toți angajații prezintă forme ușoare ale bolii și se tratează la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here