Sindicalistul Torop: „Am făcut demersurile pentru executarea silită a DGASPC”

99

Sorin ToropSorin Torop, preşedintele Sindicatului Sanitas DGASPC are de recuperat peste 100 de milioane de lei de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. Torop are o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă de mai bine de trei ani şi pentru că nu şi-a primit banii până acum, el a făcut demersurile pentru executarea silită a instituţiei. În situaţia sa mai sunt alţi trei colegi din DGASPC Gorj.

Liderul sindical Sorin Torop se bucură că măcar membrii sindicatului său şi-au primit banii restanţi, aferenţi sporului de 75% pe ultimele cinci luni. Totuşi, el nu-şi poate ascunde amărăciunea pe care o simte din cauză că banii săi încă sunt aşteptaţi. „La ora actuală s-au recuperat toţi banii pe hotărâri judecătoreşti, la nivelul angajaţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. Numai eu nu mi-am recuperat banii şi mai sunt încă trei colegi în aceeaşi situaţie. Toţi patru suntem funcţionari publici în cadrul DGASPC Gorj şi membri ai Sindicatului Sanitas. Mă bucur, însă, că ceilalţi colegi ai noştri şi-au primit banii”, a mărturisit Sorin Torop.

DGASPC Gorj, executată silit

Pentru că nu şi-a primit banii până în prezent, deşi are o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă, liderul sindical Sorin Torop a apelat la un executor. „Am făcut demersurile pentru executare silită. Coordonator principal de credite este Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj şi va fi executată silit. Eu am de recuperat în jur de 100 milioane lei vechi net, colegul Zisu tot cam atât, iar ceilalţi doi mai mult decât noi”, a declarat Sorin Torop, preşedintele Sindicatului Sanitas DGASPC. În urma demersurilor făcute, Torop spune că va primi banii abia în semestrul IV al anului viitor. În plus, acesta subliniază că nu a dorit să se ajungă aici, dar menţionează că nu a avut de ales.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here