Show incendiar, oferit de Delia la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu

659

În luna dedicată femeilor, respectiv în martie, renumita şi îndrăgita cântăreaţă Delia revine în atenţia publicului târgujian şi nu numai. Aceasta are programate o serie de spectacole în mai multe oraşe din ţară, show-ul intitulându-se „Acadelia”. Un show memorabil promite a oferi şi la Târgu-Jiu, spectacolul urmând a avea loc pe data de 2 martie, la Sala Sporturilor, începând de la ora 19.00.
„Delia revine primăvara aceasta cu un show memorabil – Acadelia. Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr. Dacă manifestați alergie la cele menționate mai sus, vă rugăm adresați-vă medicului dumneavoastră. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce”, este mesajul transmis de staff-ul Deliei pe pagina oficială de Facebook a spectacolului.
Cei care vor să ia parte la un spectacol dulce, ce îi poartă amprenta unicei Delia, îşi pot achiziţiona bilete de pe bilete.deliaofficial.ro.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here