Semifinale sub semnul echilibrului

529

La mijlocul acestei săptămâni s-au desfășurat jocurile tur din semifinalele Cupei României la fotbal, faza județeană, dar niciuna dintre echipele participante, Internațional Bălești, Minerul II Mătăsari, Știința Hurezani și Petrofac Țicelni, nu a luat o opțiune serioasă pentru finală.

Deși, la prima vedere, jocurile din competiția surprizelor păreau dezechilibrate, pe teren favoritele s-au impus cu greutate, iar în retur este posibil orice.
În prima semifinală, Internațional Bălești (locul 2 în Liga a IV-a) s-a impus la limită în fața celor de la Minerul II Mătăsari (locul 12), scor 1-0. Unicul gol a fost marcat în minutul 85.
Asta deși oaspeții au evoluat din minutul 65 în inferioritate numerică, după ce Homea a fost eliminat pentru două cartonașe galbene.
Cealaltă semifinală a adus față în față pe Știința Hurezani (locul 4) și Petrofac Țicleni (locul 13). Și de această dată favoriții s-au impus la limită, scor 2-1. Tensiunea nu a lipsit nici de această dată.
Petrofac Țicleni a încheiat meciul cu doi oameni mai puțin, după eliminările lui Toropu (min. 55) pentru lovirea cu cotul a unui adversar și Burlacu (min. 93), pentru două galbene.
Meciurile retur sunt programate pe 1 iunie, ambele de la ora 17.30, după următorul program: Petrofac Țicleni – Știința Hurezani și Minerul II Mătăsari – Internațional Bălești.
Cristi CONSTANTINESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here