Semafor nou în zona viitorului magazin Lidl

319

Noul magazin Lidl ce va fi inaugurat în curând în municipiul Târgu-Jiu a prins contur. Acesta se află pe strada Victoriei, iar conform autorizaţiei de construire eliberate de Primăria Municipiului Târgu-Jiu, data de începere a lucrărilor a fost 17 octombrie 2016. Construcţia va fi gata în totalitate în câteva săptămâni, supermarketul fiind deja ridicat, muncitorii lucrând acum la interioare şi la zona exterioară a magazinului. Totodată, chiar în dreptul viitorului supermarket Lidl a fost deja montat şi câte un semafor, pe fiecare parte a drumului.
“Conform avizului dat de Poliţia Rutieră, investitorul era obligat să-şi reglementeze accesul spre supermarket, de aceea au şi fost montate noi semafoare în zonă. Totodată, investitorul a decis montarea acestor semafoare şi pentru fluidizarea traficului şi prevenirea aglomeraţiei la intrarea şi ieşirea din incinta magazinului. Potrivit autorizaţiei obţinute din partea Primăriei Târgu-Jiu, noul supermarket Lidl va avea şi 102 locuri de parcare. Terenul pe care a fost ridicat magazinul a fost cumpărat de către investitor de la mai multe persoane fizice, suprafaţa construită fiind de 2.017 metri pătraţi. Momentan nu am fost informaţi cu privire la numărul de angajări ce vor fi făcute”, a declarat Loredana Covei, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.
Lidl mai are un magazin deschis la Târgu-Jiu, în zona CAM. Noul centru comercial va fi amplasat perpendicular cu strada Victoriei.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here