Şeful PNL Gorj: „USL Total va funcţiona cu sau fără PC în această alianţă”

267

dianPreşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, susţine că în Gorj la alegerile locale se va merge pe USL Total. Asta însă în situaţia în care Ilie Petrescu continuă să susţină că Partidul Conservator va avea proprii săi candidaţi la primăriile din judeţ, respectând protocolul USL doar la nivel de Consiliu Judeţean şi Primăria Târgu-Jiu.

În acest context, Dian Popescu lasă să se înţeleagă faptul că USL-ul poate să meargă înainte şi fără PC-ul lui Petrescu, asta dacă între timp conservatorii nu îşi vor schimba optica acceptând USL-ul Total.

ACD Gorj este aproape inexistent la nivelul judeţului Gorj aici unde Dian Popescu şi Ilie Petrescu sunt parteneri doar pe sfert. Asta şi ca urmare a semnalelor date de PC în Gorj cum că partidul respectă doar protocolul iniţial, conservatorii neavând de gând să nu îşi impună proprii candidaţi la primăriile din judeţ. Dian Popescu pare că înţelege situaţia, anunţând că Petrescu face doar ce impun cei de la centru, dar în acelaşi timp anunţă că ,,USL Total va funcţiona cu sau fără PC în această alianţă”. Dian aşteaptă însă ca PC-ul să facă însă pasul spre USL Total.

Candidaţi la primării, Consiliu Local şi Consiliul Municipal Motru

Conservatorii ajung astfel să îşi hotărască soarta la nivelul judeţului Gorj, neavând candidaţi doar pentru Primăria Târgu-Jiu şi pentru Consiliul Judeţean. În rest, vor exista candidaţi PC de la Primăria Motru, la Bumbeşti-Jiu, în tot judeţul, cum vor exista şi liste de consilieri locali ai PC peste tot. ACD-ul funcţionează astfel pentru a menţine ,,viu” protocolul USL doar pentru CJ şi Primăria Târgu-Jiu,.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here