Şeful PAS speră la rezultate bune pentru organizaţia socialistă de la Gorj

258

DSC_0004Constantin Rotaru, preşedintele Partidului Alianţa Socialistă(PAS), a fost prezent joi la Târgu-Jiu. Acesta a venit aici, la sediul organizaţiei PAS din Gorj, pentru o întâlnire cu colegii de partid, pentru o mică instruire privind campania electorală aflată pe ultima sută de metri şi pentru o întâlnire cu presa. Rotaru le-a vorbit ziariştilor şi propriilor colegi din PAS Gorj despre proiectele partidului şi despre şansele sale la alegerile din 10 iunie.

“Este nevoie de candidaţi ai Partidului Alianţa Socialistă atât în Consiliile Locale cât şi în Consiliul Judeţean dar nu de aleşi ai acestui partid în aceste organisme. Asta pentru că există teama că noi vom reuşi să oprim creşterea impozitelor şi taxelor, pe de o parte, poate reuşim chiar să le scădem. PAS şi-a mai propus să inventarieze toate proprietăţile statului şi ale primăriilor şi administrarea lor în folosul comunităţii. Noi putem reuşi menţinerea şi scăderea preţurilor la serviciile publice”, a explicat Rotaru. “Cunoaştem şi motivele subiective şi cele obiective care au făcut ca PAS să fie un partid fără rezultate foarte bune, dar a venit momentul ca în România să apară o forţă politică de stânga care să aibă un cuvânt important de spus”, a completat şeful PAS.

Administraţie socialistă la Gorj

Întrebat ce rezultate speră să obţină PAS la Gorj, Rotaru a declarat: ,,sper ca la Gorj să avem câţiva primari şi mai mulţi consilieri. Îmi doresc să fie mulţi primari deoarece împreună îmi doresc să facem o administraţie socialistă. Rotaru nu îşi face probleme că PAS-ul, potrivit sondajului de opinie realizat de institutul lui Cosmin Guşă, nu ar intra în Consiliul Judeţean Gorj. ,,Domnul Guşă este un individ care face parte dintre cei care se ocupă de manipularea populaţiei şi nu de sondarea populaţiei. PAS, înţelegem că este un partid foarte periculos. Asta nu pentru că Rotaru, sau Dudău este un pericol şi noi promovăm corectitudinea, echitatea. De asta nu se vrea ca PAS-ul să fie în sondaje”, a declarat Rotaru. ,,Gorjul va avea ceva rezultate, sunt convins de asta”, a conchis şeful PAS.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here