Șef nou la Poliția Rurală Târgu-Cărbunești! Le-a pus cătușele unor cunoscuți politicieni din Gorj

701

Secția 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești este condusă de comisarul Cristian Arbagic. Acesta fost împuternicit recent să ocupe această funcție, pe o perioadă de șase luni. Reprezentanții IPJ Gorj au luat această decizie, după ce au fost nevoiți să renunțe la concursul de recrutare din sursă internă. Singurul dosar depus de Silviu Ciupa, cel care a asigurat până acum interimatul la conducerea instituției, a fost respins, pentru că nu a îndeplinit toate criteriile.

La examen ar fi putut să participe ofiţerii care să aibă gradul minim inspector de poliţie, pregătire de bază, studii, vechime în muncă, din care cinci ani să fie în Ministerul Afacerilor Interne și să nu fi fost cercetați disciplinar. Concursul era stabilit pe data de 14 martie 2018. Secția Poliție Rurală Târgu-Cărbunești este coordonată de Poliţia Oraşului Târgu Cărbuneşti, condusă de Ion Buculea.

Posturile arondate sunt: Scoarţa, Albeni, Prigoria, Jupâneşti, Turburea, Bărbăteşti, Aninoasa, Săuleşti, Vladimir, Ţânţăreni. Înainte de împuternicire, ofițerul Cristian Arbagic a lucrat la Biroul de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Târgu-Jiu. Acesta și-a desfăsurat activitatea și la Serviciul de Investigații Criminale și la Rutieră.
Tânărul a fost considerat „escorta VIP-urilor”, după ce le-a pus cătușele unor politicieni cunoscuți din Gorj. Printre ei s-au aflat Dian Popescu și Ionel Manțog. Primul a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul „Pavel”, iar Ionel Manțog a fost condamnat la închisoare, în dosarul „Strămutaților de lux”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here