Se cer investiţii la Craiova după egalul cu CFR

1743

Universitatea Craiova nu a fost în stare să dea de pământ cu liderul CFR Cluj, iar suporterii olteni par că şi-au pierdut răbdarea. ,,Ştiinţa” nu a obţinut decât un egal pe ,,Ion Oblemenco”, 0-0, fiind, de altfel, singurul punct din trei meciuri extrem de importante pentru ,,juveţi”. Galeria gazdelor a avut şi mesaje pentru finanţatorul Mihai Rotaru, unul dintre ele făcând aluzie la faptul că nu s-a investit pe măsura banilor încasaţi din vânzări. ,,Liga I nu e supermarket cu titluri la promoție, performanța se face cu investiție“, s-a văzut scris pe un banner de la Peluza Nord. Nici Devis Mangia nu a scăpat de critici, antrenorul fiind taxat pentru jocul precaut al alb-albaştrilor.,,Devis, senza cazzimma non vinci mai niente“, în traducere: „Devis, fără curaj nu câștigi nimic“.

Încă mai cred
La nivel declarativ, jucătorii Universităţii par că nu şi-au pierdut speranţele de a face eventul. În realitate, şansele sunt mici pe ambele fronturi. Craiova este la şapte puncte de liderul CFR Cluj cu şase meciuri rămase de disputat, iar în Cupă, elevii lui Mangia au pierdut primul tur al semifinalelor cu 1-2. Manşa retur se joacă pe terenul Viitorului. ,,Nu meritam aceste rezultate, am muncit foarte mult și e dezamăgirea mare. Nu e nimic pierdut, dacă noi batem toate meciurile, și putem face asta, poate câștigăm campionatul. Eu am încredere că avem un grup foarte bun. Eu mai cred. Meciul de la Viitorul va fi cel mai greu meci din care ne-au mai rămas Dacă vom câștiga acolo, avem șanse mari“, a spus Alex Mateiu. ,,Noi am încercat, dar rezultatul cred că este unul echitabil. Ne gândim la Viitorul şi la meciul cu ei. Noi nu am vorbit de titlu, dar noi ca echipă trebuie să o luăm pas cu pas. Avem nevoie de încredere şi cred că şi formaţiile din faţa noastră vor mai pierde puncte“, a declarat Andrei Cristea. ,,Jucătorii au depus efort, au jucat bine. Am făcut tot ce a depins de noi în teren. În repriza a doua a fost mai dificil pentru că ei au avut 10 jucători proaspeți și noi nu am putut schimba mult. Sunt mai mici șansele la titlu, dar trebuie să credem în noi”, a afirmat şi tehnicianul Devis Mangia.

Cârţu anunţă transferuri!
Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a declarat că trupa din Bănie va recruta, în vară, cel puţin cinci jucători. Oficialul clubului a spus şi că alb-albaştrii ţintesc un parcurs european mai lung.
,,În vară vrem să transferăm 5-6 jucători. Vom trage niște concluzii. Ne-am dat și noi seama că strategia din iarnă a avut niște lipsuri. Pe viitor nu mai vrem să fim surprinși cum am fost în săptămâna asta. Vrem să ne acoperim foarte bine și să mergem mai sus în cupele europene. Vom vedea dacă vom lua jucători din țară sau de afară. Deschiderea există și noi lucrăm în sensul acesta. Foarte multe discuții au existat și s-au făcut multe vizionări. Am urmărit jucători pe anumite zone. Vom vedea ce va fi”, a declarat Cârțu. Fostul component al Craiovei Maxima a mai spus că Devis Mangia va rămâne în Bănie. ,,Nici nu se pune în discuție așa ceva. Ce schimbare de antrenor? Noi suntem în grafic, suntem în obiectiv. Putem să tragem niște concluzii privind exprimarea echipei în play-off după partida cu Viitorul. Dacă noi batem la Viitorul și facem 10 puncte din 5 meciuri, eu spun că stăm bine”, a declarat Cârțu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here