Se caută camionagii pentru Italia

305

locuri de muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, prin serviciul de ocupare EURES, oferă un număr de două locuri de muncă vacante în Italia, provincial Ancona, localitatea Osimo, pentru meseria de şofer autocamion. Societatea comercială este specializată în transportul internaţional de marfă de mai bine de zece ani, caută şoferi de autocamion pentru transport marfă care cunosc limba italiană.

Printre cerinţe se numără deţinerea de permis de conducere categoriile C şi E, atestat pentru transport marfă şi experienţă de minim doi ani în domeniu. Angajatorul oferă contract de muncă pe perioadă nedeterminată, salariu de 1.300 de euro brut/lună, cu acoperirea cheltuielilor de transport şi ajutor în găsirea unei locuinţe. Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES la sediul AJOFM Gorj din strada Lt. Col. Dumitru Petrescu nr.1 sau la numărul de telefon 0253/211568.

121 de job-uri la Gorj

2f64e60ad776680da8374b1cd506d921Totodată, până joi inclusiv, AJOFM Gorj pune la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, propria ofertă de job-uri anunţate vacante de către angajatorii gorjeni. Astfel, oferta cuprinde 121 de posturi, din care şase de vânzător, opt de lăcătuş mecanic, şapte de muncitor necalificat la spargerea şi tăierea materialelor de construcţii, şapte de asistent medical generalist. De asemenea, la nivelul judeţului nostru, mai sunt disponibile cinci locuri de muncă vacante de muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide, zidar-pietrar, patru de sudor, de şofer autocamion, trei de frezor universal, paznic, câte două de croitor, muncitor necalificat în agricultură, electrician de întreţinere şi reparaţii, mecanic utilaj, dulgher restaurator, ospătar, cameriste, agent securitate, barman. Şi cei cu studii superioare pot avea noroc în aceste zile, deoarece oferta AJOFM Gorj mai cuprinde şi câte un post de chimist şef secţie laborator, inginer electromecanic, biochimist, biolog, consilier în management.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here