Schimbări de șefi la carierele Pinoasa și Peșteana, după producerea accidentelor de muncă

122

Directoratul CE Oltenia a emis decizii cu privire la constituirea la nivelul fiecărei sucursale energetice și exploatări miniere a unor comisii pentru reevaluarea și reanalizarea din punct de vedere tehnic a tuturor instalațiilor în vederea identificării eventualelor neconformități, pentru asigurarea securității și siguranței tuturor locurilor de muncă ale salariaților.

„La nivelul tuturor subunităților energetice și miniere vor fi prelucrate, în regim de urgență, evenimentele care au avut loc în perioada 21-23.07.2018, în scopul luării tuturor măsurilor necesare pentru evitarea producerii unor situații asemănătoare.

Directoratul a dispus schimbarea conducerilor celor două cariere, Pinoasa și Peșteana. Până la preluarea funcțiilor de conducere de către noile persoane numite, derularea procesului tehnologic de producție va fi coordonată în mod nemijlocit de directorul Exploatării Miniere Roșia – Rovinari.

De asemenea, CE Oltenia asigură tot sprijinul privind recuperarea salariaților afectați de incidentele produse la cariera Pinoasa, în data de 21 iulie 2018”, se arată într-un comunicat de presă al CEO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here