Şase prostituate, sancţionate de jandarmii gorjeni

211

prostituate222222mediafax-fŞase tinere cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani au fost prinse de jandarmii gorjeni în timp ce încercau să atragă diferiţi bărbaţi cu care să întreţină raporturi sexuale contra cost. Pentru că prostituţia este interzisă, fetele au fost sancţionate contravenţional, valoarea amenzilor ridicându-se la 3.000 de lei.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Tudor Vladimirescu” Gorj, au surprins în data de 09 februarie, în diferite zone ale oraşului, mai multe tinere care atrăgeau persoane de sex masculin în vederea întreţinerii de raporturi sexuale contra unor foloase materiale sau sume băneşti. În urma verificărilor au fost identificate şase tinere.

Cele şase fete prinse de jandarmi sunt: Loredana P. în vârstă de 25 ani, Camelia B. în vârstă de 26 ani, Mioara S. în vârstă de 28 ani, Ioana S. de 18 ani, Simona Z. în vârstă de 21 ani şi Alexandra P. de 24 ani. Ele au fost sancţionate contravenţional conform Legii nr. 61/1991 R, cu amenzi în valoare totală de 3.000 lei.

M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here