Sărbătoarea Păstrăvului la Tismana, cu vin adus de acasă de primar

326

Primarul orașului Tismana a oferit ieri gratuit, cu ocazia zilei de Buna Vestire, aproape 700 de porții de mămăliguță cu pește și vin adus din gospodăria sa, autoritățile locale organizând a doua ediție a “Sărbătorii Păstrăvului”, în zonă existând mai multe păstrăvării. Edilul este printre puținii politicieni care nu se uită la damigeana goală atunci când vine vorba de a-i face pe alții să se simtă bine, mai ales că în campania electorală de acum doi ani le-a promis alegătorilor săi un astfel de festival.

Marian Slivilescu spune că, la fel ca și anul trecut, la prima ediție a sărbătorii respective, a pus bani din buzunarul propriu împreună cu consilierii locali, pentru achiziționarea peștelui ce a fost împărțit gratis, iar vinul l-a adus de la el de acasă. “Dorim să îi facem pe oameni să se simtă bine, mai ales că tradiția spune că azi nu trebuie să fii supărat pe nimeni. Noi vrem să-i veselim pe oamenii care vin la această manifestare și dorim, cu această ocazie, să scoatem în evidență existența păstrăvăriilor din zona Tismana. Avem ape curate aici și tot mai mulți localnici sunt interesați în a accesa fonduri europene cu care să își realizeze astfel de ferme piscicole, lucru care pe noi ne bucură”, a precizat primarul orașului Tismana.
slivilescuPeste 1000 de persoane au participat ieri și la Târgul de Primăvară organizat în centrul localității, unde oameni din zonă vin și cumpără semințele pe care le vor folosi în perioada următoare în gospodăriile proprii. Tot aici a fost organizat și un spectacol de muzică populară susținut de artiști de la Ansamblul Profesionist Doina Gorjului, la manifestările organizate la Tismana nefiind prezent niciun politician de la nivelul județului Gorj. Anul trecut măcar deputatul Răzvan Rotaru putea fi văzut de alegătorii din colegiul său, dar, între timp, acesta a schimbat partidul, a ajuns nici el nu mai știe exact prin ce formațiune politică și, până își clarifică situația, nu prea mai este văzut în public, deși ieri ar fi avut o bună ocazie să se revadă cu cei care l-au ales.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here