Şapte localităţi din Gorj îşi sărbătoresc vârstnicii

220

Şapte primării din Gorj sărbătoresc cum se cuvine l Octombrie – Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Bătrânilor li s-a pregătit o petrecere pe cinste, cu mâncare bună, muzică şi dans. De asemenea sărbătoriţii vor primi premii în bani, dar şi diplome de excelenţă.

În judeţul Gorj, primăriile, împreună cu consiliile locale şi alte instituţii publice organizează în fiecare an diverse activităţi dedicate zilei de 1 Octombrie – Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Edilii din şapte localităţi au răspuns afirmativ contactaţi fiind de reprezentanţii Prefecturii cu privire la sărbătorirea zilei persoanelor vârstnice. Localităţi precum Târgu-Jiu, Motru, Tismana, Rovinari, Bărbăteşti Cruşeţ şi Ţânţăreni au găsit fonduri în acest scop pentru a le aduce un zâmbet de fericire cetăţenilor trecuţi de a II-a tinereţe.

Tombolă cu premii
Manifestările prilejuite de “Ziua Vârstnicilor” în Târgu-Jiu, din data de 1 octombrie 2013, încep cu concursul “Ziua Bunicilor”, apoi concurs de table la Clubul din str. Tudor Vladimirescu, iar spre seară balul vârstei a III-a. Participanţilor li se pregăteşte o masă festivă, program folcloric susţinut de Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului” şi Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu. În cadrul balului vor fi organizate, de asemenea, concursuri de dans cu premii, o tombolă cu premii, sărbătoarea celor născuţi în preajma zilei de 1 Octombrie şi acordarea unor diplome de excelenţă pentru activitatea în interesul grupurilor de pensionari.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here