SANITAS Gorj a marcat cum se cuvine 8 şi 9 martie

173

An de an, în prag de primăvară, conducerea Sindicatului Sanitas Gorj stabileşte acţiunile ce au drept obiectiv marcarea Zilei Femeii, dar nu numai. În acest an, la nivelul organizaţiei judeţene s-a decis să facă un gest simbolic pentru membrii de sindicat, cu ocazia zilelor de 8 şi 9 martie. Valentin Popa, preşedintele Sanitas Gorj, a confirmat că toate cele peste 1.600 de femei înscrise în sindicat au primit flori şi nu numai, nefiind uitaţi nici bărbaţii, care meritau şi ei să fie sărbătoriţi pe 9 martie.

Membrii Sanitas Gorj s-au bucurat şi în acest an de venirea primăverii. Conducerea sindicatului a făcut din timp pregătirile pentru zilele de 8 şi 9 martie.
În pofida crizei şi a bugetului destul de limitat, Valentin Popa spune că nu se putea să se treacă cu vederea acest moment.
“De Ziua Femeii noi mereu am dat măcar o floare doamnelor şi domnişoarelor din sindicat, lucru pe care l-am făcut şi în acest an; este un gest simbolic pentru cele în jur de 1.600 de membre de sindicat. Desigur, nu i-am uitat nici pe bărbaţi; de ei am avut grijă pe 9 martie”, a declarat Valentin Popa, preşedintele Sindicatului Sanitas Gorj.
Doamnele şi domnişoarele din Sanitas Gorj au fost vizitate la locul de muncă de către reprezentanţii organizaţiei, care pe parcursul săptămânii trecute au ajuns în toate locaţiile unde există membre Sanitas, oferindu-le flori şi bonboane de ciocolată.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here