Sancțiuni de aproximativ 29.500 de lei, aplicate de Corpul de Control al CJAS

9
SANYO DIGITAL CAMERA

Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate au finalizat raportul activităţii de control din primul semestru al anului în curs. 29.461 de lei au fost imputaţi furnizorilor de servicii medicale din judeţ de către Corpul de Control al CJAS Gorj în urma controalelor tematice efectuate pe parcursul primelor 6 luni ale lui 2017, cei mai mulţi bani fiind imputaţi spitalelor.
Lunar, Corpul de Control al CJAS Gorj efectuează verificări la furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru.
Potrivit preşedintelui CJAS Gorj, în primele șase luni ale anului au avut loc controale la 19 furnizori aflaţi în relaţie contractuală cu instituţia, cea mai mare sumă, de 9104 lei, fiind imputată celor două unități medicale spitaliceşti supuse verificării în perioada menționată.
“Pe parcursul semestrului I au fost derulate 19 controale la furnizorii de servicii medicale din judeţ. Au fost depistate mai multe nereguli în desfăşurarea activităţii unora dintre furnizorii verificaţi, fiind imputată suma totală de 29.461 de lei”, a confirmat preşedintele CJAS Gorj.
Cei mai mulţi bani au fost imputaţi furnizorilor de servicii spitaliceşti – 9104 lei, dar şi medicinei primare, unde suma imputată se ridică la 7277 de lei.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here