Sala Sporturilor găzduieşte Campionatul Național Unificat de Karate Kyokushinkai

1005

În data de 6 aprilie 2019, între orele 09.00-19.00, are loc la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, cea de a treia ediţie a Campionatului Național Unificat de Karate Kyokushinkai, pentru Copii, Juniori, Tineret şi Seniori, eveniment din Calendarul Competițional pe anul 2019 al Federatiei de Kyokushinkai Tradiţional din România şi al Uniunii Naţionale a Federaţiilor de Karate Kyokushin din România.
La această competiţie sunt invitaţi să participe sportivi și oficiali din trei federații naționale de karate (Federația de Kyokushinkai Tradițional din România, Federația de Karate Kyokushinkai din România și Organizaţia Română World Kyokushin Budokai), unite printr-un parteneriat naţional de organizare a unui singur campionat național care să cuprindă aproximativ 350 de sportivi, 30 de antrenori, 50 de arbitri și oficiali.
Co-organizatori ai acestei ediţii naţionale sunt cluburile sportive AS.C.S. Karate Kyokushinkai Târgu Jiu, reprezentat de către prof. Mădălina Dumitru, în calitate de preşedinte, şi Dorin Dumitru, în calitate de instructor, precum şi de AS.C.S. Musashi Dojo Sibiu, reprezentată de către Horatiu Adrian Neagoie, în calitate de preşedinte.
Intrarea la eveniment este liberă!
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here