Sala de nunţi, proiect de campanie la Roşia de Amaradia

326

DSC00333Primarul comunei Roşia de Amaradia intenţionează să investească 5 miliarde de lei vechi pentru realizarea unei săli de nunţi în centrul localităţii. Edilul susţine că a promis asta în campania electorală şi îşi va respecta cele spuse oamenilor din comună.

Primul cuplu care va utiliza noua sală de nunţi, ce va fi realizată în incinta Căminului Cultural din comună, va fi premiat de primarul Cotojman.

Edilul local al comunei Roşia de Amaradia şi-a prezentat, joi, în conferinţa de presă a PDL Gorj, o parte dintre realizările sale. Pe lângă drumuri, şcoli moderne şi grădiniţe puse la punct până acum, primarul a spus şi ce mai intenţionează să facă până la finalul mandatului, mai ales că i-au rămas câteva proiecte promise electoratului din comună şi neduse la bun sfârşit. Unul dintre proiectele sale viitoare priveşte realizare unei săli de nunţi pentru localnicii din Roşia de Amaradia. Primarul susţine că sala va putea fi utilizată şi pentru manifestările festive legate de pensionari, acesta exemplificând, în acest sens, Ziua Vârstnicilor. Primarul Liviu Cotojman a menţionat, de asemenea, că cea mai mare parte a investiţiilor aflate în derulare în comună s-au realizat prin fonduri de la ministrul Elena Udrea şi prin rectificările de buget, de la premierul Emil Boc.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here