S-au afişat rezultatele concursului angajaţilor de la Finanţe

241

Angajaţii Finanţelor de la Gorj care au fost supuşi, la începutul săptămânii, unei testări profesionale au obţinut rezultate bune. Acestea au fost afişate la sediul instituţiei, dar au fost publicate şi pe site-ul ANAF.

48 de funcţionari de execuţie ai fostei Direcţii Generale a Finanţelor Publice Gorj au promovat proba scrisă şi au trecut cu brio peste proba interviului, însă doar 38 au fost admişi, în funcţie de punctajul obţinut la ambele probe. Asta deoarece potrivit Luminiţei Penciu, purtătorul de cuvânt al instituţiei, admiterea s-a făcut în baza punctajului total obţinut la cele două probe, proba scrisă şi interviu, iar candidaţii declaraţi admişi vor fi numiţi în funcţiile publice, în baza punctajelor obţinute în ordine descrescătoare în limita posturilor vacante.
În perioada următoare se centralizează la nivelul Agenţiei Naţionale de Administrate Fiscală posturile care au rămas vacante, în urma reorganizării urmând să se facă o realocare a personalului disponibilizat. 266 de persoane din cadrul instituţiei au primit la începutul acestei luni preavizele, după care s-au înscris la concurs pe cele 203 locuri ce au fost scoase la examen.
Noua instituţie a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj va funcţiona în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Craiova, alături de instituţiile similare din Olt, Mehedinţi, Vâlcea şi Dolj.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here