S-a reunit echipa a doua

228

Echipa secundă a clubului şi-a început pregătirile. După o lună de vacanţă, la primul antrenament al pandurilor au participat 20 de tineri jucători. Şedinţa tactică a fost condusă de Cristi Popescu, iar la pregătire au fost convocaţi foarte mulţi tineri de la grupele de juniori, inclusiv de la juniorii Under 17 care au câştigat recent Cupa României. Antrenamentele formaţiei secunde se vor desfăşura pe terenul de la Rovinari, unde vor avea loc şi meciurile oficiale ale echipei.
Vizita medicală e programată la Clinica de Medicină Sportivă din Craiova, iar apoi Pandurii II va efectua şi un stagiu de pregătire în Serbia, în perioada 27 iulie – 7 august. Cel mai probabil, la echipă va fi pus şi un alt antrenor, preşedintele clubului Narcis Răducan hotărând să nu-i prelungească înţelegerea fostului tehnician, Claudiu Mocioi.
Negrescu, Mărgărit, Pîrcălabu şi Trocan sunt fotbaliştii de la formaţia secundă care l-au impresionat pe Grigoraş în cantonamentul din Slovenia şi vor fi păstraţi la lotul mare. Acestora li se adaugă Rodemis Trifu care şi-a făcut “intrarea” în Liga I, anul trecut.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here