Ruseţ: ,,CODA PDL Gorj, în maxim o săptămână”

335

Fostul lider al PDL Gorj, Ion Ruşeţ, apreciază că în maxim o săptămână organizaţia democrat-liberală va avea formată o nouă Comisie de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA).

Noul organism de conducere va fi stabilit însă abia după ce luni, noul lider al filialei, Dan Vâlceanu, va fi aprobat de BPN la Bucureşti drept preşedinte interimar până la organizarea alegerilor interne din organizaţie. Ruşeţ nu are dubii în legătură cu numirea lui Vâlceanu, asta deoarece la Gorj tânărul consilier judeţean a fost singurul nominalizat de pedelişti, aproape în unanimitate, având doar două voturi împotrivă. ,,Apreciez că nu vor exista inconveniente, luni, iar Dan Vâlceanu va fi numit preşedinte de către conducerea centrală a PDL. Într-o săptămână va fi numită şi CODA”, a declarat Ruşeţ.
PDL Gorj are nevoie de organizare urgentă din temelii, o parte a filialelor locale fiind aproape desfiinţate urmare a schimbărilor survenite la cârma acestora în ultima vreme. Ion Ruşeţ declară că nu va face parte din noul organism de conducere al PDL Gorj dar va rămâne membru al organizaţiei.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here