Reținere după reglare de conturi în Târgu-Jiu

389

Laurențiu Eduard Năzdrăvanu, un tânăr de 20 de ani, fiul unor afaceriști din municipiul Târgu-Jiu, a fost reținut, aseară, pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Târgujianul este acuzat că, în jurul orei 19.00, pe strada Victoria, în timp ce conducea un autoturism Audi ar fi intrat, intenționat, în coliziune cu mașina la volanul căreia s-ar fi aflat Florin-Viorel Falcoe , zis ”Șfaltz”. Ulterior ar fi avut loc un schimb de replici dure. Năzdrăvanu este acuzat și că, după tamponare, ar fi coborât din autovehicul și l-ar fi alergat cu toporul pe Șfaltz, pe străzile din municipiu.

 

retinut-22-740x360

Florin-Viorel Falcoe, tânărul de 22 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost și el reținut, la sfârșitul anului trecut, după scandalul dintr-un club de manele din oraș, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Scandalul a avut loc la sfârșitul lunii noiembrie. Cearta ar fi pornit de la dedicații. ”S-a reținut că, în noaptea de 26 spre 27 noiembrie 2016, inculpatul, în timp ce se afla în incinta unui club din Târgu-Jiu, a agresat fizic o persoană și, în aceeași împrejurare, a tulburat ordinea și liniștea publică”, au declarat procurorii, în timpul cercetărilor. (L.F.)

(L.F.)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here