Reteaua Minifarm in judetul Tulcea insumeaza 16 farmacii

956

Minifarm este unul dintre cele mai apreciate lanturi de farmacii din zona de sud-est a tarii, iar acest lucru se traduce prin numarul tot mai mare de locatii deschise in judete precum Constanta sau Tulcea. Clientii sunt mai mult decat multumiti de preturile practicate astfel incat revin de fiecare data cu incredere. In plus, intreaga echipa este formata din oameni competenti, profesionisti care stiu sa raspunda prompt si corect tuturor solicitarilor ceea ce ofera un plus de incredere.

Serviciile sunt unele de calitate, iar mediul de lucru este unul cat se poate de placut

In judetul Tulcea spre exemplu exista nu mai putin de 16 farmacii Minifarm, farmacii deschise in diverse orase. Produsele comercializate sau preturile afisate sunt in general aceleasi drept urmare clientii pot merge in oricare dintre locatii pentru achizitionarea produselor farmaceutice. Pentru a venit in sprijinul bolnavilor, echipa de la Minifarm ofera in fiecare luna diverse discounturi ceea ce reprezinta un mare punct in plus.

Cei care isi doresc sa se bucure de economiserea unor banuti pot opta si pentru unul dintre cardurile disponibile in farmacii. Cardul de fidelitate ofera anumite bonusuri sau reduceri in functie de anumite produse, cardul junior este dedicat copiilor astfel incat toate retetele prescrise pentru acestia se vor elibera in mod gratuit, iar cardul Black 50% ofera o reducere de pana la 50% oricaror produse din farmacie. Suna interesant, nu? Pentru mai multe detalii, clientii pot apela cu incredere la oricare membru al echipei disponibil in farmacie.

Pe langa produsele farmaceutice, clientii pot achizitiona si produse cosmetice sau produse homeopate, astfel incat nevoile tuturor oamenilor sunt perfect acoperite. Spre exemplu, in prezent exista un discount de 25% la oricare produs din gama Bioderma Atoderm, aceste produse fiind ideale atat pentru pielea sensibila a nou nascutilor, dar si pentru persoanele care sufera de anumite probleme dermato-cosmetice.

Exista inclusiv si un magazine online de unde doritorii isi pot face cumparaturile fara sa mai fie nevoiti sa se deplaseze pana la unul dintre punctele  farmaceutice. Comanda ajunge in maxim 2-3 zile direct la destinatar cu un minim de efort. In felul acesta, pacientii nu trebuie sa mai piarda timpul si pot profita de minutele castigate pentru a petrece timp alaturi de cei dragi.

Campanii in interesul tuturor

Dincolo de preturile extrem de mici, farmaciile Minifarm s-au implicat in tot felul de campanii menite sa monitorizeze si sa controleze starea de sanatate a romanilor. Buna functionare a intregului organism este vitala pentru ca totul sa fie in regula din punct de vedere medical asa ca oamenii trebuie sa mearga periodic la controale pentru a se asigura ca nu apare nicio problema. In diverse zone ale judetului Tulcea au fost amplasate corturi de monitorizare a activitatii cardiace. Doritorii isi puteau face in mod gratuit un EKG si astfel aflau care este starea lor de sanatate. In cazul in care rezultatul nu era unul imbucurator, pacientul era sfatuit sa se adreseze cat mai urgent unui medic de specialitate.

Fara doar si poate Minifarm este mereu alaturi de romani si va continua sa intreprinda tot felul de campanii care sa le atraga atentia asupra importantei prevenirii aparitiei bolilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here