Reprezentanţii mediului de afaceri din Gorj, la întâlnire cu prefectul

163

Prefectul judeţului Gorj, Claudiu Teodorescu, a organizat vineri întâlnirea trimestrială a membrilor Comitetului Consultativ al Oamenilor de Afaceri. Pe parcursul acestei întâlniri, prefectul judeţului alături de cei 15 reprezentanţi ai mediului de afaceri din Gorj, membri ai Comitetului, au abordat o serie de probleme specifice, care ţin de o mai bună desfăşurare a activităţii economice.

La invitaţia prefectului judeţului Gorj, Claudiu Teodorescu, vineri a avut loc întâlnirea trimestrială a membrilor Comitetului Consultativ al Oamenilor de Afaceri. Pe parcursul acestei întâlniri, prefectul judeţului şi 15 reprezentanţi ai mediului de afaceri din Gorj, membri ai Comitetului, au abordat o serie de probleme specifice, care ţin de o mai bună desfăşurare a activităţii economice precum: modul în care se efectuează controalele de către serviciile publice deconcentrate la agenţii economici privaţi. Debirocratizarea la ghişeele instituţiilor care lucrează cu agenţii economici. O altă temă a fost aceea de identificare a unor posibile investiţii majore în judeţ, care să fie realizate în parteneriat public-privat. Totodată despre modificările legislative care să vină în sprijinul societăţilor comerciale şi mediului de afaceri.
“Pentru următoarea întrunire a Comitetului Consultativ al Oamenilor de Afaceri se vor centraliza propuneri concrete de modificări sau completări legislative din domeniul economic şi fiscal, propuneri care vor fi transmise ministerelor de resort. De asemenea, pentru eficientizarea colaborării dintre instituţiile statului şi agenţii economici, alături de Prefectul judeţului Gorj şi membri ai Comitetului, vor fi invitaţi şefi ai Serviciilor Publice Deconcentrate, reprezentanţi ai Complexului Energetic Oltenia şi ai Ministerului Finanţelor Publice”, a precizat Elvis Drăgoi, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here