Remus Borza, învins de băieții deștepți: “CEO va intra în insolvență în șase luni”

351

Remus Borza, respins, vineri, de către Adunarea Generală a Creditorilor a CET Govora, din funcţia de administrator judiciar al societăţii, a declarat că în maxim șase luni “CEO va intra în insolvență”.

Borza a prevestit un viitor sumbru pentru compania de stat din Gorj după ce a rămas fără funcția de administrator judiciar al CET Govora.
“Am fost învins de băieţii deştepţi din jurul CET Govora şi din jurul Complexului Energetic Oltenia. De fapt, de cei care aveau alte interese decât însănătoşirea acestei societăţi. Azi, Vâlcea a fost învinsă, din punctul meu de vedere, prevăd un scenariu sumbru, în maxim 6 luni CET Govora va intra în faliment, CEO va intra în insolvenţă tot în 6 luni, iar CE Hunedoara va intra în faliment într-o lună. Eu am preluat CET Govora acum două luni cu 120.000 de lei în cont şi o las cu 58 de milioane. Am reuşit în două luni să aduc profit de 5 milioane pentru că am dorit să demonstrez că se poate face profit şi la o societate termo”, a declarat Borza.
În urmă cu două luni, judecătorul sindic a ales firma Euroinsol să se ocupe de insolvenţa CET Govora, iar Remus Borza a fost desemnat administrator judiciar.
Vineri, Adunarea Generală a Creditorilor a respins onorariul de 30.000 euro plus 5% din veniturile suplimentare solicitate de Euroinsol, implicit şi calitatea de administrator judiciar al lui Remus Borza, urmând ca săptămână viitoare, judecătorul sindic să aleagă un alt administrator judiciar pentru CET Govora.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here