Reacția celor de la Pandurii după moartea fotbalistului Ekeng

213

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, aseară, după ce i s-a făcut rău, în timp ce se afla pe teren. Eforturile medicilor, care au efectuat timp de 90 de minute manevre de resuscitare, s-au dovedit a fi zadarnice. Mijlocașul camerunez a decedat la Spitalul Floreasca. Pandurii a reacționat, după această tragedie din fotbalul românesc.

”Clubul Pandurii Târgu Jiu deplânge momentele triste pentru fotbalul românesc prilejuite de decesul fotbalistului Patrick Ekeng. Profund marcaţi de ceea ce s-a întâmplat pe teren în timpul unui meci de fotbal, în aceste clipe de durere pentru familia jucătorului şi pentru fotbalul românesc, clubul Pandurii transmite public întreaga compasiune şi sincere condoleanțe familiei fotbalistului Patrick Ekeng şi clubului Dinamo. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se precizează în comunicatul formației gorjene.

În urma efectuării necropsiei va fi stabilită cauza decesului, Surse din spital au precizat că ar fi suferit un stop cardiac. Acesta a căzut la mijlocul terenului, în minutul 71, al partidei Dinamo-Viitorul Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here