Răuţ, alături de Morega

325

Picture 003Deşi a anunţat că va lua o pauză în ceea ce priveşte activitatea politică, proaspătul demisionar din PNL Gorj, Ion Răuţ, s-a aflat joi, în faţa ziariştilor, alături de Dan Ilie Morega. Răuţ demonstrează astfel că îi este greu să se dezlipească de politică, motiv pentru care îşi exprimă părerile din tabăra independenţilor.

La conferinţa de presă organizată ieri de către parlamentarul independent Dan Ilie Morega s-a aflat, pentru prima oară, şi ex-liberalul Ion Răuţ. Acesta şi-a dat luni demisia din PNL Gorj şi deşi s-a vehiculat că se va reîntoarce în PD-L susţine că, momentan, nu a ales partidul în rândurile căruia va intra. Răuţ lasă însă o poartă deschisă spre PD-L, menţionând că în anumite condiţii ar putea să revină la partidul pe care l-a părăsit în urmă cu trei ani şi jumătate. O parte a membrilor acestei organizaţii portocalii şi-au exprimat deja public nemulţumirile legate de potenţiala revenire la PD-L a lui Ion Răuţ, dar acest lucru pare că nu îl frânează pe acesta. “Dacă se reformează PD-L-ul voi reveni în partid”, a declarat Răuţ.

Aflat în tabăra independenţilor, Răuţ pare că beneficiază de tot sprijinul fostului şef al PNL Gorj, Dan Ilie Morega care, în ciuda ofertelor, nu a aderat la alt partid după demisia din organizaţia liberală.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here