Rănite cu sticla după o nuntă în Meteor

265
Trei femei de etnie rromă au ajuns, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică la spitalul judeţean din Târgu Jiu, după ce au fost lovite cu o sticlă la o nuntă care a avut loc în cartierul Meteor, starea lor nefiind foarte gravă.

Circa 30 de persoane s-au adunat în cursul nopţii la spital pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de incidentul respectiv, la intrarea în unitatea sanitară fiind postaţi mai mulţi poliţişti mascaţi, jandarmi şi poliţişti comunitari, nefiind înregistrate altercaţii între aceştia şi rudele femeilor rănite. Cele trei femei provin din familia lui Biriţă Radu, judecător al etniei în cartierul respectiv, acesta declarând că incidentul a fost generat de Ferdi Mihai, un de om afaceri din cartier implicat în derularea programului Rabla la nivel de judeţ, precum şi în afaceri cu fier vechi. Cele trei femei ajunse la spital prezentau diferite plăgi produse prin tăiere, conform medicilor, starea lor nefiind însă foarte gravă, duminică dimineaţa acestea părăsind spitalul, după ce au refuzat să fie internate.

Poliţiştii gorjeni au deschis o anchetă pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs incidentul. Conform subinspetorului Romina Dochian, purtător de cuvânt IPJ Gorj, incidentul s-a produs pe fondul nemulţumirii unuia dintre participanţii la nuntă pentru faptul că s-a oprit muzica în momentul în care mireasa se pregătea să plece cu mirele la casa celui din urmă. Bărbatul nemulţumit ar fi aruncat cu o sticlă şi astfel le-a rănit pe femei, deşi acestea şi rudele lor susţin că au fost aşteptate „la colţul străzii” şi agresate.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here