Rânca şi Transalpina, atracţie pentru turişti

337

Iubitori ai muntelui din întreaga ţară au ajuns pe Transalpina, la sfârşitul săptămânii trecute. La Rânca, aceştia s-au bucurat de aer curat şi distracţie în aer liber, atracţia principală fiind tubing park-ul din centrul staţiunii montane. Circuitul de tubing are o lungime de 75 de metri la urcare şi 85 de metri la coborâre. A fost amenajat cu trei curbe, dintre care o turnantă. Sunt disponibili 30 de colaci din cauciuc.

Cine nu a vizitat, încă, staţiunea montană Rânca, trebuie să o facă în acest sezon. Aici turiştii se pot plimba cu ATV-urile, se pot bucura de zboruri cu parapanta, drumeţii montane, tenis de câmp, tenis de picior, fotbal, ciclism pe Transalpina şi mountain bike.
La sfârşitul săptămânii trecute, cei care au ales să-şi petreacă weekend-ul la Rânca s-au bucurat de distracţie maximă pe circuitul de tubing din centrul staţiunii, care are o lungime de 75 metri la urcare şi 85 la coborâre.

Transalpina, “magnet” pentru turişti
Încă de când a fost redeschisă circulaţiei publice, Transalpina este una dintre cele mai căutate destinaţii pentru turiştii de weekend. Aceştia vin din toate colţurile ţării, dar şi de peste hotare.
Vizitatorii pot degusta produse tradiţionale la o stână din apropierea “Drumului Regelui” –cum i se mai spune Transalpinei.

Pregătiri în linie dreaptă pentru Transalpina Bike Fest 2016
Cea de-a doua ediţie a celui mai mare eveniment dedicat bicicliştilor se va desfăşura anul acesta în perioada 19-20 august. Transalpina Bike Fest 2016 aduce o serie de spectacole şi evenimente distractive pentru cei care vor fi prezenţi la Rânca.
Cel mai aşteptat moment al evenimentului va fi concertul trupei Cargo. La cea de-a doua ediţie a celui mai important festival de la Rânca ar putea susţine un concert şi Trooper.
După succesul ediţiei de debut, din vara anului trecut, autorităţile judeţene şi locale şi-au propus să continue şi în anii următori Transalpina Bike Fest, la Rânca.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here