Ramona Sucitu, director financiar – contabil interimar al Spitalului Novaci

765

De mai bine de două luni, la Spitalul Orăşenesc Novaci, funcţia de director financiar – contabil a fost preluată de Ramona Sucitu, ca urmare a pensionării fostului său şef. Managerul Eufimia Dumitrescu are numai cuvinte de laudă la adresa directoarei Sucitu, de a cărei activitate este foarte mulţumită.

Echipa managerială a Spitalului Orăşenesc Novaci a suferit modificări începând cu luna septembrie, când directorul financiar-contabil a ieşit la pensie. Locul acestuia a fost luat de subalterna sa, Ramona Sucitu. Tânăra şi-a desfăşurat întreaga activitate profesională în cadrul unităţii sanitare novăcene, astfel că ea nu este deloc străină de ceea ce se întâmplă în interiorul spitalului, fiind familiarizată cu tot ce ţine de „bucătăria” internă a lui. „De la 1 septembrie o avem ca director financiar-contabil pe Ramona Sucitu. Este o tânără de 39 de ani, o economistă pricepută, care şi-a desfăşurat întreaga activitate profesională doar în cadrul spitalului nostru. Este o fată foarte bună şi pricepută şi sunt convinsă că vom face echipă bună. Este în interimat pentru o perioadă de 6 luni, după care noi vom scoate la concurs postul de director financiar-contabil”, a declarat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.

Interimat şi la şefia Chirurgiei
Nu doar directorul financiar-contabil este interimar, ci şi şeful Secţiei Chirurgie. Dr. Ahmed Mohamed Yahya este medic coordonator al Secţiei Chirurgie începând cu data de 1 octombrie, după ce Dan-Radu Popescu şi-a depus demisia. „La Chirurgie îl avem şef de secţie interimar pe Dr. Ahmed Mohamed Yahya, de la 1 octombrie. Chirurgul Dan-Radu Popescu şi-a depus demisia din funcţia de şef secţie, astfel că doctorul Ahmed i-a luat locul”, a confirmat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Spitalul Orăşenesc Novaci este situat la circa 18 kilometri de staţiunea Rânca şi la aproximativ 50 kilometri de oraşul Targu-Jiu. Este spital general, având o clădire monobloc (P+3) construită în anul 1978. Această unitate asigură asistenţă medicală completă – spitalizare continuă, spitalizare de zi şi asistenţă ambulatorie – pentru 61.000 de locuitori din oraşul Novaci, cât şi pentru cele 7 comune arondate: Alimpeşti, Baia de Fier, Polovragi, Crasna, Bengeşti-Ciocadia, Bumbeşti-Piţic, Roşia de Amaradia şi staţiunea Rânca.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here