Raed Arafat: “Data concursurilor de la Serviciile de Ambulanţă, stabilită după discuţii la Ministerul Sănătăţii”

265

Secretarul de stat, Raed Arafat, a declarat ieri pentru Gorjeanul că la Staţiile de Ambulanţă din ţară, unde managerul este interimar pe funcţie, se va organiza concurs. Data concursurilor pentru unităţile din ţară, aflate în situaţia Gorjului, nu a fost încă stabilită, asta deoarece se aşteaptă şi o discuţie cu responsabilii Ministerului Sănătăţii, în acest sens.

Raed Arafat susţine că întâlnirea se va organiza în perioada următoare, asta în timp ce preşedintele Federaţiei Naţionale “Ambulanţa” declarase ieri oficialilor din Gorj că, concursul în cauză, pentru posturile de manageri la serviciile de ambulanţă, va avea loc într-o lună de zile.
Pe baza acestei afirmaţii, conducerea Consiliului Judeţean Gorj nu a operat schimbarea directorului medical, Gabriela Badiu, de la Serviul Judeţean de Ambulanţă Gorj, deşi se alesese ca înlocuitoare a acesteia, dr. Ana Duma. De altfel, Duma a fost singura doctoriţă din SJA Gorj, nominalizată de DSP Gorj, pentru această funcţie, care acceptase postul, în cadrul discuţiilor. Ea a fost suţinută îndeaproape de Jeana Prejbeanu, şi ea nominalizată pentru postul ocupat într-un interimat prelungit de către Gabriela Badiu.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here