Râbu, subalternul lui Răuţ: “Am acceptat funcţia de şef Serviciu Pază şi Prevenire Motru”

418

Vasile Râbu nu mai este, de scurt timp, director adjunct al Medserv Min, acesta acceptând să presteze în cadrul Diviziei de Pază a Complexului Energetic Oltenia deoarece şi-a depus între timp dosarul de pensionare. Râbu susţine că plecarea din Medserv nu s-ar datora vreunui conflict cu actualul director, Gheorghe Milosteanu, care va rămâne singur la cârma societăţii, ci dorinţei sale de a se pensiona direct din minerit. Acesta susţine că a făcut o echipă excelentă cu Milosteanu şi că va face la fel şi cu Ion Răuţ, care este directorul Diviziei de Pază al CEO, dar şi cu Valentin Mogoe, directorul adjunct al structurii, fostul său coleg de la Medserv Min.

Vasile Râbu, vicepreşedinte al PSD Gorj şi fost preşedinte al PSD Motru, a revenit în localitatea sa cu serviciul, asta după ce în ultimul timp a prestat la cârma Mesderv Min şi, anterior, în cadrul Diviziei Miniere a CEO. Consilier judeţean PSD, Râbu a decis să se pensioneze, ştiind totuşi că acum se poate acumula pensia cu salariul, dar susţine că este mai avantajat la pensie dacă se pensionează direct din minerit şi nu din structura Medserv. Acesta neagă astfel că plecarea sa de la cârma Medserv s-ar fi datorat vreunui conflict cu actualul director ori cu superiorii din CEO, ci, dimpotrivă, că plecarea are la bază voinţa sa personală.

“Am timp de campanie! Vreau să scoatem 70% pe Colegiul 4”
Râbu susţine că va munci, pe brânci, în municipiul Motru unde Divizia de Pază are deja mai mulţi salariaţi. Oamenii au făcut cursuri pentru pază şi sunt, în general, salariaţi care au lucrat în subteran. Până când va merge efectiv la lucru, Râbu se bucură de timp preţios pentru campania electorală. “O aştept pe doamna deputat Camelia Kraibani pentru a stabili programul de campanie pe Colegiul 4 unde dânsa coordonează activităţile pentru promovarea candidatului Victor Ponta. Vrem să scoatem 70% aşa că nu avem timp de pierdut”, spune Râbu, convins că, în localităţile de care răspunde, scorul lui Ponta va fi net superior celorlalţi contracandidaţi ai şefului PSD.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. turnator la sercuritate alaturi sau prin patrascoiu.tac-su sofer pe tir aducea fel de fel de informatii pe care bartales le vomita la ecuritate.repetent pe la facultate ,dar cu sprijinul ochilor albastri a trait bine in gorj si acum aduce in discutie si pe arabul ala bolnav de inima care nu se mai satura de spaguieli pe seama parlamentarilor.raut a fost securist?acum vedeti legatura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here