Puţini candidaţi pe posturile vacante de la UCB

303

Universitatea ,,Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu a organizat concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie vacante, de psiholog în cadrul centrului Consilier şi orientare în Carieră. S-a scos la concurs, de asemenea un post de  referent debutant (S), în cadrul Compartimentului Informare, Promovare, Comunicare şi unul de documentarist III (S) în cadrul Centrului de Cercetare a Dezvoltării, acesta din urmă fiind temporar vacant. Doar pentru postul de psiholog s-au înscris în competiţie doi candidaţi, pentru referent şi documentarist optând câte o persoană.

Candidatul înscris la concursul pentru ocuparea postului de documentarist în cadrul Centrului de Cercetare a Dezvoltării a susţinut proba scrisă în data de 6 mai şi interviul pe 12 mai, el promovând ambele probe.
Pentru postul de referent debutant se înscriseseră, iniţial, trei persoane, însă a rămas în cursă doar una. „Au fost trei dosare depuse iniţial, însă imediat după înscrieri o persoană a depus cerere pentru retragerea dosarului. O altă candidată a depus doar documentele de studii din Republica Moldova, acestea nefiind recunoscute pe teritoriul ţării noastre. Prin urmare, a rămas în cursă doar o candidată”, confirmă prorectorul Ştefan Ghimişi. Pentru postul de psiholog în cadrul centrului Consilier şi orientare în Carieră s-au înscris două persoane.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here