Puşcărie cu suspendare pentru evaziune recunoscută

145

Încă un patron din Gorj s-a arătat dispus să îşi recunoască acuzaţiile de evaziune fiscală formulate la adresa sa şi, astfel, acesta şi-a încheiat repede socotelile cu judecătorii, dosarul său fiind în judecată la Tribunalul Gorj.

Magistraţii au dat repede un verdict după ce inculpatul Virgil Florin Bulacu a fost de acord că nu şi-a achitat toate dările către stat, el primind, drept urmare, după doar două termene, o pedeapsă de un an şi jumătate de închisoare, a cărei executare este însă suspendată. Pentru că a fost de bună credinţă acesta are un termen de încercare de trei ani şi şase luni, timp în care dacă recidivează ajunge în spatele gratiilor.
Magistraţii nu l-au iertat însă şi pentru banii pe care îi datorează statului, bărbatul fiind acum bun de plată. „Obligă inculpatul la plata sumei de 37644 lei reprezentând impozit pe profit, TVA, majorări de întârziere şi dobânzi, accesorii aferente ce urmează a fi calculate până la data plăţii efective a prejudiciului către, A.N.A.F. prin D.G.F.P. Gorj cu titlu de despăgubiri civile”, pe proprietăţi ale acestuia fiind instituit sechestru asigurator în vederea recuperării prejudiciului dacă inculpatul nu achită birurile către stat.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here