Pus pe treabă! – Niculescu vrea să modernizeze SJA Gorj

141

IMG_3045Proaspăt instalat în fotoliul de manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj, Marian Niculescu are planuri mari privind acest serviciu. În următoarele luni de zile el va îmbunătăţi condiţiile de lucru ale angajaţilor, dar va încerca, totodată şi înnoirea parcului auto.

Chiar dacă acum el este interimar în această funcţie, spune că va participa la concursul pentru postul de manager şi va continua proiectele pe care le va începe în perioada imediat următoare. Deoarece se laudă cu o vastă experienţă de manager, Marian Niculescu a gândit şi pentru Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj o serie de proiecte ce urmează a fi puse în practică. Astfel, înainte de orice, Niculescu doreşte modernizarea sediului central al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj, fiind total dezamăgit de felul cum a găsit acest loc în momentul instalării sale. „În primul rând, Serviciul să-şi facă treaba pentru care a fost înfiinţat, adică o intervenţie foarte rapidă, operativă şi în condiţii de maximă eficienţă. Asta este condiţia de bază. După aceea vreau să creez alte condiţii la locul de muncă oamenilor. Mie mi s-a părut dezolant când intri aici. Cu toate că nu sunt fonduri, am în vedere modernizarea sediului, dar încerc să accesez fonduri structurale sau sponsorizări, deci găsim soluţii. Eu sper ca în şase luni de zile să cam schimbăm faţa actuală a Serviciului de Ambulanţă”, a mărturisit Marian Niculescu. Totodată, el spune că de modernizare va avea parte şi sediul substaţiei Novaci, care este proprietatea SJA Gorj: „Sediul central de la Târgu-Jiu este proprietate a Ambulanţei şi cel al substaţiei Novaci, restul sunt cu chirie toate. La Novaci voi interveni, pentru că este proprietatea Ambulanţei şi mai pot accesa fonduri, în rest, o să stăm aşa cum sunt. În principiu voi accesa fonduri europene.”

Parcul auto, luat în vizor

Noul director al Ambulanţei caută soluţii şi pentru îmbunătăţirea parcului auto, unde are în plan nu doar achiziţionarea de noi autospeciale, ci şi dotarea tehnică a atelierului mecanic. „Trebuie realizată reabilitarea întregului spaţiu, dotarea tehnică a atelierului mecanic, care, la fel, este sub orice critică, şi, în mod normal, obiectul nostru de bază este ambulanţa; dacă funcţionează în condiţii optime va face deplasarea foarte rapidă. Parcul auto nu este suficient, dar măcar cel care este să funcţioneze în condiţii optime. Mă voi zbate să mai obţin ceva ambulanţe de la Ministerul Sănătăţii. Gorjul, de obicei, este lăsat mai pe la coadă”, susţine Marian Niculescu, noul manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Dă concurs pentru postul de manager

La momentul actual, Marian Niculescu este director interimar la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj. Totuşi, pentru a putea realiza tot ceea ce şi-a propus pentru SJA el spune că va participa la concursul ce va fi organizat de către Ministerul Sănătăţii şi va scăpa de interimat. „Sunt interimar deocamdată, dar se organizează concursul de ocupare a postului de manager, la nivel naţional, la Ministerul Sănătăţii şi voi candida. Altfel nu mă angajam să ocup acest post interimar, pentru că într-o perioadă foarte scurtă nici nu poţi să faci mare lucru”, a explicat Marian Niculescu, noul manager interimar al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. Dacă Marian Niculescu va reuşi, sau nu, să ducă la îndeplinire proiectele stabilite, ca manager al SJA Gorj, rămâne de văzut. El s-a arătat deschis unei bune colaborări cu mass-media şi a promis că îi va informa pe gorjeni în privinţa activităţii sale, prin intermediul publicaţiilor locale.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here