Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj, avansat în grad pentru rezultate deosebite

138

Ziua Națională a României aduce un motiv de bucurie în plus pentru cinci angajați ai Jandarmeriei Gorj, care au fost avansați în gradul următor înainte de îndeplinirea stagiului minim. Anul acesta, un ofiţer, care este purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj şi patru subofiţeri s-au distins prin rezultate foarte bune obţinute în activitate, fiind înaintaţi în gradul următor. Alin Ivan a fost avansat de la gradul de maior în cel de locotenent colonel. “În anul Centenar, cu prilejul Zilei Naţionale a României, la sediul Jandarmeriei Gorj, a fost desfășurată o activitate festivă, în cadrul căreia cinci jandarmi au fost avansaţi în grad, un ofițer de la maior la locotenent colonel și patru subofiţeri de la plutonier major la plutonier adjutant, toţi înaintea expirării stagiului minim pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu. Inspectorul șef, colonel Țambrea Eugen, a prezentat Ordinele de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru cele cinci cadre militare, totodată înmânând și noile grade militare, celor avansați. La această activitate a fost prezentat şi Ordinul inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean 《Tudor Vladimirescu》 Gorj, prin care au fost recompensaţi cu mulţumiri şi felicitări personalul unității. Activitatea a fost precedată de felicitările colegilor jandarmi care au transmis gândurile de bine prilejuite de această ocazie, fiind adresată urarea militară 《la mai mare》și succes în cariera militară pe mai departe”, se precizează într-un comunicat de presă al IJJ Gorj.

Pe lista celor avansați s-a aflat și soția fostului plutonier major, Adrian Dumitru Vlăduţ, care a murit în luna septembrie, după o grea luptă cu boala, la numai 43 de ani.

Potrivit prevederilor legale, avansarea în gradul următor a jandarmilor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în grad, se poate face cu ocazia Zilei Naţionale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here