Pungan i-a luat scaunul Niculinei Mocioi

152

Marian Constantin Pungan a fost validat joi în funcţia de consilier judeţean, din partea PP-DD, el luându-i astfel locul Niculinei Mocioi, aleasă deputat în decembrie 2012.

În şedinţa de Consiliul Judeţean de joi de la orele 14:00, consilierii au luat act de încetarea mandatului Niculinei Mocioi de la PP-DD, aleasă deputat în decembrie 2012. În cadrul aceleiaşi şedinţe consilieri l-au înscăunat în funcţia de consilier judeţean pe Marian Constantin Pungan din partea aceluiaşi partid. Acesta şi-a depus jurământul în noua funcţie, de ieri fiind consilier judeţean cu acte în regulă.
Niculina Mocioi, aleasă pe lista Partidului Poporului-Dan Diaconescu, a solicitat să se ia act de demisia din funcţia de consilier judeţean, întrucât a optat pentru calitatea de deputat. S-a validat astfel mandatul de consilier judeţean al lui Marian Constantin Pungan membru supleant din lista Partidului Poporului- Dan Diaconescu Acesta a ocupat locul 8 în lista de candidaţii PPDD pentru CJ Gorj, el fiind şef la o societate a sindicatului de la Schela Ţicleni.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here