Puiu Diaconescu veste șoc: “Am părăsit PNL Gorj pe 27 aprilie, în DIRECT!”

400

PNL Gorj a pierdut un vicepreședinte. Puiu Diaconescu, care deținea această funcție, spune că a demisionat din partid încă de luna trecută, și asta după ce l-ar fi informat, în prealabil, pe președintele organizației, pe Dan Vîlceanu, că nu mai vrea să facă deloc politică. A doua zi, mai exact pe 27 aprilie 2018, Puiu Diaconescu a spus, în direct, la o emisiune la radio că a părăsit PNL Gorj, după 6 ani de activitate intensă, neintenționând să se mai înscrie în vreun alt partid.

“I-am scris un mesaj președintelui Dan Vîlceanu, pe data de 26 aprilie,  în care i-am comunicat că îl rog să ia act de demisia mea din PNL Gorj. Când am scris mesajul era cu mine Gârjoabă”, a povestit Puiu Diaconescu, explicând că BPJ-ul PNL Gorj, întrunit joi, l-a pus pe Robert Ciocioi nu în locul său, de responsabil cu Colegiul 2, ci într-un loc deja vacant de luna trecută. “Postul în care l-au numit pe Ciocioi era vacant, deoarece eu nu mai sunt vicepreședinte al PNL Gorj, nu mai sunt membru al PNL, și, evident, nu mai răspund de acel colegiu din județ. Eu le urez foștilor colegi succes, dar am anunțat deja, în direct, că părăsesc PNL Gorj, încă din 27 aprilie. Mie îmi ajunge câtă politică am făcut, din anul 1991, și spun că orice început are și un sfârșit”, a completat Diaconescu.

Nu dă înapoi!
Acesta a explicat că la o discuție ulterioară avută cu deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj ar fi încercat să-l convingă să renunțe la ideea de a pleca din partid, dar a refuzat. “Am avut o întâlnire apoi cu Dan Vîlceanu. Acesta m-a rugat să nu plec din partid, să mai aștept. L-am întrebat dacă vrea să îmi dau demisia în scris, și a spus că nu este cazul. Anunț astfel încă o dată că am demisionat, pentru cei care au dorit să vadă demisia mea scrisă. Am renunțat la PNL, după 6 ani de la revenirea mea în acest partid. Spun că am făcut o muncă titanică în PNL Gorj, am fost și director de campanie la parlamentarele din 2012. Mai mult, colegiul de care am răspuns a avut întotdeauna cele mai bune rezultate în toate bătăliile electorale. Mi-am făcut datoria față de partid, dar a sosit timpul să mă retrag din politică”, a mai menționat fostul liberal, subliniind că nu va pleca la PSD așa cum s-a vehiculat la un moment dat. “Nu intenționez să bat palma cu un alt partid, deși am avut oferte și mulți m-au curtat. Este nevoie să mă odihnesc și nu mă despart de PNL în război. Cu Dan am avut o relație bună. L-am ajutat în activitatea lui. Nu am ce să îi reproșez, iar dacă am avut ceva de spus i-am spus-o personal. Am luat o hotărâre fermă, îmi ajunge cu politica”, a conchis Puiu Diaconescu.
A.STOICA

4 COMENTARII

  1. PNL ul a pierdut ce n a avut . Diaconescu este un comunist trimis de PSD sub acoperire in PNL pentru a distruge acest partid istoric din interior .Si nu e singurul . Colegii sai ,, detasati in interesul serviciului ,, de la PSD sub acoperire in PNL sunt Gigi Grivei si nepotul sau Dan Valceanu .Toti trei distrug zi de zi , putin cate putin PNL ul . In scurt timp vor preda PNL ul ,, la cheie ,, lui Carciumaru .

    • Cei trei sint foarte bucurosi ca sint buni securisti si s-au achitat de misiunea data .Urmeaza sa creasca in grad si sa primeasca si alte misiuni .Inspirat din ,,Vite bolnave ” de Paul Goma .

    • Gorjanule ai un argument serios pentru ce sustii?
      Ultimele rezultate spun alceva, respectiv ca Carciumaru va preda PSD la cheie PNL. Au pierdit Motru si TG JIU. Sigur pentru mine acestea sunt argumente ca PNL a obtinut rezultate la care nimeni nu se gandea.

  2. a parasit PNL ca sa il puna pe “absentul” de fiu-su director la Protectia Copiilor,a fost si o sa ramana un sclav pesedist,tradator si parsiv!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here