PSD Gorj a anunțat candidatura lui Cosmin Morega pentru Primăria Motru!

2066

,,Candidatul pe care PSD îl propune pentru Motru este Cosmin Morega”, a declarat, în urmă cu câteva minute, președintele organizației, Mihai Weber, cu mențiunea că acest candidat a fost deja validat.

Președintele PSD Motru, Dorin Hanu, prezent în conferința de presă a PSD Gorj, a declarat că a fost dificil să se stabilească candidatul partidului, pentru că au fost mulți doritori la candidatură. Hanu a menționat însă că, în baza unor sondaje și a unor raționamente, Cosmin Morega a fost creditat cu cele mai mari șanse de a recâștiga Primăria Motru.

,, Eu cred în șansele pe care le are Cosmin Morega. PSD-ul la Motru are șanse reale de a câștiga astfel Primăria și Consiliul Local”, a declarat Dorin Hanu, președintele PSD Motru, vorbind de o muncă în echipă pe care social-democrații trebuie să o facă pentru câștigarea alegerilor locale.

Cosmin Morega, candidatul PSD la funcția de primar, a declarat că în Motru sunt mari probleme, pornind de la infrastructură până la locuri de muncă, lipsa investițiilor, probleme în sănătate, sport, învățământ, culte.

,,Seriozitate, punctualitate și putere de muncă acestea sunt atuurile mele în bătălia electorală”, a declarat Cosmin Morega, răspunzând întrebărilor venite de la jurnaliști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here