Propunerea lui Morega către Sîrbu: ,,UNPR Gorj are nevoie de un sondaj de opinie”

250

DSCN0315Singurul parlamentar deţinut de UNPR la Gorj, Dan Ilie Morega, a luat legătura telefonic cu preşedintele partidului, Marian Sîrbu, la finalul săptămânii trecute, pentru a discuta cu liderul UNPR câteva problemele organizatorice. Morega i-a transmis astfel şefului UNPR că organizaţia de la Gorj are nevoie de consolidare, mai ales că s-ar afla pe ,,nisipuri mişcătoare”.

Deputatul a menţionat, de asemenea, că UNPR Gorj are nevoie de un sondaj de opinie pentru a i se testa astfel nivelul de credibilitate, şansele la locale şi calitatea viitorilor candidaţi, în opinia electoratului gorjean.

 

Deoarece liderii UNPR, Marian Sîrbu şi Gabriel Oprea, şi-au amânat vizita la Gorj pentru luna picture 005septembrie, ambii intrând în concedii pentru o scurtă perioadă de timp, o parte a lucrurilor care trebuiau discutate ,,pe viu” la finalul săptămânii trecute, s-au purtat, în cele din urmă, telefonic. Dan Ilie Morega confirmă astfel că a avut o discuţie telefonică cu Marian Sîrbu căruia i-a transmis, chiar la finalul săptămânii trecute, că ,,UNPR Gorj trebuie consolidat şi trebuie să crească în sondaje, cu atât mai mult cu cât localele bat la uşă. Fluctuaţia oamenilor politici este şi ea destul de volatilă, iar organizaţia este ca pe nisipuri mişcătoare, chiar dacă în conducerea ei sunt câţiva oameni de bună credinţă, dar insuficienţi”, a declarat Morega.

Liderii, sondaţi

Deputatul i-a transmis, de asemenea, lui Sîrbu importanţa realizării unor sondaje de opinie ,,pentru toţi liderii organizaţiei judeţene şi chiar pentru organizaţia judeţeană ca atare”. ,,Chiar eu marian-sarbu3voi propune asta în următorul Birou Central al UNPR deoarece trebuie să ne evaluăm foarte clar. Dacă nu ştim de unde plecăm, nici nu ştim unde ajungem. Sunt conştient de altfel că şi alţi colegi mă vor susţine, dar cel mai mare sprijin îl aştept de la ministrul Gabriel Oprea, care coordonează, în mod direct organizaţiile din teritoriu”, a completat Morega. În cadrul discuţiilor, Morega i-a mulţumit lui Sîrbu pentru că îl consideră ,,un om de echipă, serios şi un bun organizator”.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here