Proiect de 200.000 de euro la Turceni

381
ion iordacheEdilul oraşului Turceni, Ion Iordache este satisfăcut de faptul că, în sfârşit, după o vreme lungă de aşteptări, contractul pentru proiectul de strategie pe termen îndelungat a fost semnat. „Acest proiect costă 200.000 de euro şi va fi realizat de o echipă de experţi. Ei vor sta în zonă chiar şi câteva luni pentru a identifica posibilităţile de dezvoltare, realizând o strategie pe următorii zeci de ani” , ne-a declarat primarul.

Acesta a precizat faptul că după întocmirea proiectului de strategie atât el, cât şi toţi primarii care îl vor succeda la conducerea localităţii vor trebui să meargă pe acest plan, ce va fi realizat în lunile următoare. „Nu vrem să facem o strategie de dezvoltare doar de dragul de a o avea” , a completat Ion Iordache.

De asemenea, proiectul pe resurse umane iniţiat de către Primăria Turceni a fost aprobat de către Guvern, urmând ca în câteva săptămâni acesta să fie semnat. Proiectul presupune instruirea întregului personal al instituţiei în administraţia publică. „Cursurile se vor ţine la noi în primărie, dar vom face un contract cu o echipă specializată, iar câţiva membri din Primăria Turceni se vor ocupa de gestionarea proiectului” , a încheiat edilul de la Turceni.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here