Profi, între cele mai bune 16 echipe

330

Ediția a patra a Campionatului Național al Firmelor și Instituțiilor la minifotbal nu a mai adus şi o medalie pentru Profi Târgu Jiu. Anul trecut, la Piatra Neamț, Profi a câștigat bronzul, reușind cea mai bună performanță din istoria minifotbalului gorjean la nivel național. Acum, formaţia din judeţ s-a clasat între cele mai bune 16 echipe din competiție. În total, 39 de formaţii au participat, timp de 3 zile, la turneul de la Oradea, organizat de Federația de Minifotbal din România. Meciurile au avut loc pe Baza Sportivă Tineretului, în total fiind programate 77 de partide.
Profi a trecut cu brio de faza grupelor după o victorie clară cu Vimercati Bacău și un eșec la limită cu Netrom Craiova. Runda 16-imilor a fost depășită în mare viteză după un succes cu Sews-R Deva, dar hopul din optimi s-a dovedit prea mare pentru gorjeni. Profi a condus cu 2-0 pe Tenaris Silcotub Zalău după primele 3 minute ale meciului, dar problemele din apărare au dus la pierderea jocului cu 3-5.
O altă echipă participantă din Gorj a fost Acvila Târgu Jiu. Câștigătoarea fazei de play-out pe plan local în Complexul Dolce Vita a ajuns până în faza 16-imilor de finală.Acvila a pierdut clar ambele meciuri dintr-o grupă foarte dificilă, a trecut de o echipă din Oradea în faza de recalificări, dar s-a oprit la hopul din șaisprezecimi.
Succes Nic Com Târgu Jiu a luat și ea parte, în premieră, la fel ca Acvila, la cea mai puternică competiție din țară între firme și instituții. Băieții de la Succes au avut parte de o grupă infernală și nu au strâns puncte din duelurile contra campioanei naționale din 2017, Hella Timișoara și campioanei de la Oradea, Termoficare.

Succes a mers în faza de recalificări unde a pierdut și jocul cu Kruk România Târgoviște. Pentru gorjeni a fost o experiență interesantă, o experiență care cu siguranță îi va ajuta în vederea participării la următoarele turnee de acest nivel.
Competiția de la Oradea a fost câștigată de adversara celor de la Acvila din grupe, Coriolan Bacău. Moldovenii au câștigat finala cu Netrom Craiova, adversara celor de la Profi din grupe, scor 3-1.

Rezultate, Profi Târgu Jiu la Oradea:
Grupa F
Profi Târgu Jiu – Vimercati Bacău 4-0
Profi Târgu Jiu – Netrom Craiova 0-1
16-imi de finală
Profi Târgu Jiu – Sews-R Deva 7-1
Optimi de finală
Profi Târgu Jiu – Tenaris Silcotub Zalău 3-5
Lot Profi Târgu Jiu: Ionuț Negreț, Bogdan Șomonescu (portari) – Adrian Sarcină, Robert Manea, Alexandru Vasiliu, Horia Șitoianu, Cosmin Ștefan, Ion Manea, Cosmin Gavrilescu, Ionuț Grindeanu, Silviu Amariei, Ciprian Dociu și Bogdan Strinu. Delegat: Marius Șendroiu

Rezultate Acvila Târgu Jiu la Oradea:
Grupa C
Acvila Târgu Jiu – Coriolan Bacău 2-12
Acvila Târgu Jiu – Dedeman Oradea 3-11
Recalificări
Acvila Târgu Jiu – Faist Mekatronik Oradea 3-0
16-imi de finală
Acvila Târgu Jiu – Madrugada Oradea 1-6
Lot Acvila Târgu Jiu: Mihai Cepoi, Cristian Tomescu-Dumitrescu, Alexandru Țintă, Alin Sandu, Mădălin Văduva, Bogdan Ceaușescu, Cătălin Dinu, Alin Benea, Ovidiu Ștefu, Doru Vlăduț, Octavian Căldărușe, Lucrețiu Gheju, Florin Curtean, Vlad Cănescu și Dan Silaghi. Delegat: Ovidiu Ștefu

Rezultate Succes Nic Com Târgu Jiu la Oradea:
Grupa K
Succes Nic Com Târgu Jiu – Hella Electronics Timișoara 0-2
Succes Nic Com Târgu Jiu – Termoficare Oradea 3-6
Recalificări
Succes Nic Com Târgu Jiu – Kruk România Târgoviște 2-6
Lot Succes Nic Com Târgu Jiu: Alexandru Bârzan (portar) – Laurențiu Bîltac, Ionuț Predescu, Gabriel Somnea, Alexandru Cioară, Robert Bălan, Bogdan Băltărețu, Marius Marcu și Alin Preda. Delegat: Laurențiu Bîltac
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here