PRM Gorj nu mai vrea mineri obligaţi de şefi

268

prmPeremiştii gorjeni nu agreează iniţiativa şefilor din minerit care vor să asigure asistenţă financiară Guvernului, spun ei, forţând salariaţii din minerit să-şi doneze din salariu, sau din diversele stimulente obţinute datorită muncii lor, în scopuri electorale pro PDL. Cel care a făcut aceste afirmaţii este prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete.

,,Nu este normal ca cineva să colecteze bani cu forţa de la muncitorii speriaţi de disponibilizări, sub pretextul că ajută sinistraţii din Moldova, când Guvernul are toate pârghiile să găsească soluţii pentru susţinerea financiară necesară, chiar şi din partea Uniunii Europene, de unde s-ar putea acoperi măcar o parte din suma alocată pentru refacerea zonelor afectate de inundaţii. În campaniile electorale, cei care sunt la putere, au vorbit, în mod excesiv, despre o strategie de protejare a cetăţeanului împotriva calamităţilor naturale. Noi cerem să fie reconstruite urgent toate localităţile afectate de inundaţii şi de alunecări de teren, dar nu în acest mod. Parcă nu era vorba de şomaj tehnic şi de noi biruri pe capul minerilor, atunci când a venit la Gorj, în campania electorală, Traian Băsescu”, se întreabă, retoric, prim-vicepreşedintele PRM Gorj.

Gheorghe Bucălăete a mai precizat că se aşteaptă ca după Ziua Minerului, cel puţin de Crăciun şi Paşti, să mai inventeze şefii politici o astfel de solidaritate pentru a mai dona minerii o parte din câştiguri, care încep să fie din ce în ce mai mici.

A.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here