Priporeanu se dezice de funcţia de conducere de la APIA Gorj

465

Chiar dacă nu a reuşit de câteva ori la rând să promoveze concursul pentru postul de director adjunct în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Gorj, Valentin Priporeanu a avut la finele lunii trecute o nouă şansă, de care însă nu a mai dorit să profite. În urmă cu câteva săptămâni, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a organizat concurs pentru funcţia de director executiv adjunct pe Serviciile Control în teren, Economic şi Recuperare debite din cadrul Centrelor Judeţene ale APIA din Gorj, Hunedoara, Maramureş şi Olt.
Pentru postul de şef adjunct al APIA Gorj, a fost un singur înscris, acesta fiind chiar Priporeanu. Se pare că astrele nu i s-au aliniat întocmai astfel că deşi s-a înscris, acesta nu s-a prezentat la examenul scris, urmând ca ANFP să organizeze, cel mai probabil, la începutul anului viitor, o nouă procedură de concurs. “M-am înscris, dar nu m-am prezentat. Am avut anumite probleme de sănătate şi am stat patru zile în spital. Nu mă mai interesează funcţia de la APIA Gorj”, a declarat Valentin Priporeanu, în prezent angajat al unei structuri teritoriale de la Gorj din cadrul Ministerului Agriculturii.
Postul de director adjunct pe Serviciile Control în teren, Economic şi Recuperare debite din cadrul APIA Gorj este vacant de mai bine de doi ani de zile, ultimul care a ocupat această funcţie pentru un interimat de doar 6 luni fiind însuşi Priporeanu. De atunci şi până acum, acesta şi-a mai încercat norocul pentru funcţia de director executiv adjunct al APIA Gorj, însă, de fiecare dată, nu a reuşit să treacă probele concursului.
În prezent, APIA Gorj este condusă de directorul executiv Constantin Negrea, iar Mihai Versin este directorul adjunct care coordonează activitatea pe Autorizare Plăţi şi Măsuri Specifice.
Izabella Molnar

2 COMENTARII

  1. Prostu asta si daca da 100 de ori nu este in stare, Se pricepe la bautura..vai nu s-a prezentat la examen ca a fost bolnav,,,vrajeala asta nu e in stare sa invete sta toata ziua cu capul plin de bautura.Un analfabet si incompetent, o nulitate profesionala.

  2. Acest Priporeanu o nulitate cat a stat la noi, la usa lui veneau ciobanii pentru spagi el trebuia sa rezolve cu muntele ,subventiile .Profesional este zero,ma intreb ce tupeu mai are sa candideze .ca daca nu se lasa de bautura va ajunge vai de el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here