Primarul Slivilescu: “Cupă a pornit cu un avantaj în cursa pentru Colegiul I”

685

Primarul localităţii Tismana, Marian Slivilescu, îi dă şanse mari de reuşită candidatului ARD, Ion Cupă, la alegerile parlamentare. Asta, deoarece Cupă este singurul care şi-a promovat până acum clar intenţiile de a candida şi a câştiga Colegiul I de Deputaţi, el începând din timp să viziteze localităţile şi să discute cu cetăţenii, în timp ce restul partidelor au întârziat foarte mult acest lucru. Primarul PPDD menţionează că, de exemplu, pe candidatul USL, Gheorghe Iana, nu îl cunoaşte deloc, intenţiile acestuia pentru Colegiul I nefiind cunoscute nici de el şi nici de electorat.

Edilul PPDD din Tismana, Marian Slivilescu, susţine că Ion Cupă, candidat ARD Gorj, şi-a început cu dreptul şi din timp activitatea menită să convingă electoratul de pe raza Colegiului I că ar putea să devină viitorul lor reprezentat în Parlamentul României. Asta deoarece Cupă este vizibil în localităţile din Colegiul I de Deputaţi, este vizibil în mass-media şi are un mesaj clar care convinge electorii. Totul, spre deosebire de contracandidaţii săi care sunt necunoscuţi pentru populaţia din localităţile arondate acestui colegiu, şi ale căror partide întârzie să îşi anunţe oficial candidatura. “Ion Cupă porneşte cu un avantaj mare în cursa spre fotoliul de deputat de pe Colegiul I. Totul deoarece candidatura sa a fost anunţată din timp, acesta şi-a început deja vizitele în localităţi şi discuţiile cu cetăţenii, în timp ce restul vor face asta pe ultima sută de metri în campania electorală”, a declarat Slivilescu care îi aşteaptă însă pe toţi candidaţii la deputăţie pe Colegiul I, unde este arondată Tismana, pentru a-şi prezenta felul în care vor sprijini localitatea din Parlament.

“Cupă munceşte deja, pe Iana nu îl cunosc”
În ce priveşte candidatul USL, doctorul Gheorghe Iana, Slivilescu susţine că nu l-a văzut niciodată pe acest liberal şi că nu îl cunoaşte, candidatura acestuia fiind, până la finalul săptămânii trecute, încă nesigură. “Este o greşeală să întârzii foarte mult anunţarea unui candidat. Astfel că, în Colegiul I, Cupă munceşte deja iar pe Iana nu îl cunosc nici eu şi, cu siguranţă, nicio mare parte dintre localnici. Partidele greşesc foarte mult că fac asta, îi întârzie pe candidaţi. Eu şi localnicii din Tismana îi aşteptăm în localitate pe toţi să ne spună ce soluţii au pentru problemele din Tismana”, a completat edilul local. Deja mai mulţi primari din Colegiul I au apreciat activitatea desfăşurată de Cupă, directorul de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Gorj, majoritatea dându-l de pe acum câştigător al fotoliului de deputat.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here