Primarul Florin Pavel centrează şi tot el dă cu capul, la Peştişani

259

IMG_1241Viceprimarul comunei, Nicolae Nicolcioiu, a fost demis (dar neînlocuit!), cu opt voturi pentru şi patru contra!

Anunţată ca o dezbatere cu scântei, şedinţa de ieri a Cosiliului Local Peştişani a fost, se pare, una extrem de blândă. Începută la orele 16, fără prezenţa presei, aşa cum au hotărât primarul Florin Pavel, între altele, şef al organizaţiei locale a PNL, şi Ion Poenaru, actual preşedinte al organizaţiei PSD Peştişani, adică exact copreşedinţii USL Peştişani, a fost una cu uşile închise.

Mult prea arogantul primar Florin Pavel are acum exact ce şi-a dorit. Adică întreaga putere. Doar preşedintele Traian Băsescu îl mai întrece în rele şi nici el nu are vicepreşedinte. De acum el va centra, el va da cu capul.

Cert este că nici fostul viceprimar Nicolae Nicolcioiu nu a prezentat în şedinţa Consiliului Local Peştişani acuzele de care pomenise în precedenta şedinţă a CL. Nu este exclus ca între el şi primar să fi intervenit vreo înţelegere şi să-şi recapete vechiul post de director în Primăria Peştişani, pe care l-a mai deţinut înainte de a fi viceprimar. Rămâne de văzut. Oricum, conform legii, el ar putea rămâne, în continuare, consilier local. Totuşi, având în vedere ora târzie la care s-a terminat şedinţa, încă nu am aflat cu precizie ce poziţie va adopta.

Totuşi, avem promisiunea că astăzi sau cel mai târziu mâine să ne pună la dispoziţie pentru Gorjeanul documentele ce le deţine şi care-l incriminează pe primarul Florin Pavel şi, parţial, pe secretara Miruna Porumbel. Un bob zăbavă!

Cert este că postul de viceprimar al comunei Peştişani a rămas vacant, iar aspiranţii Pantelimon Tivig, “lipitorul de afişe” al PNL Peştişani, un fel de aghiotant al primarului Florin Pavel, şi Gheorghe Joe Ciolofan, consilier PSD, au rămas cu buza umflată!

Ion Predoşanu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here