Primarul din Ioneşti îşi doreşte al doilea mandat

179

primar-ionestiPe lângă proiectele europene pe care le are în curs de rezolvare, edilul comunei Ioneşti, Marian Tătaru, îşi doreşte ca şi din bugetul local să finanţeze şi o serie de proiecte. Este sigur că îşi va depune candidatura la următoarele alegeri şi speră să fie votat de către locuitorii din Ioneşti, pentru a duce la capăt tot ce şi-a propus.

Chiar dacă se află la primul mandat, cel care ocupă scaunul de primar în Ioneşti, se poate mândri cu o serie de proiecte în curs de dezoltare. Nu vrea să lase ce a început pe mâna altcuiva şi este încrezător în victoria de la alegeriile de anul viitor. Edilul Marian Tătaru spune că are încredere în oamenii pe care îi conduce şi speră să câştige al doilea mandat în fruntea localităţii Ioneşti. „Da, sigur că voi candida. De ce să nu o fac? Îmi doresc să continui ce am început şi sunt încrezător în forţele proprii. Sper să şi câştig al doilea mandat”, declară primarul din Ioneşti.

Militaru şi Ruşeţ, tot timpul alături de el

Deputatul Constantin Severus Militaru şi senatorul Ion Ruşeţ, cei care se află pe colegiul primarului Tătatu au fost tot timpul alături de acesta, cum înşuşi declară. „M-au ajutat foarte mult cei doi, Militaru şi Ruşeţ. Au fost mereu alături de mine şi de comuna mea şi sper că o vor face şi în continuare. Chiar săptămâna aceasta (n.r.trecută) m-au ajutat cu un proiect la Bucureşti. Deci nu am ce să le reproşez”, a mai adăugat Tătaru.

Minibază sportivă, din toamnă, la Ioneşti

În această perioadă, edilul din Ioneşti este foarte ocupat. Fie că este vorba de proiecte europene sau finanţate din banii primăriei, cert este că Marian Tătaru are multe de revolvat până la umătoarele alegeri. Printre priorităţile sale acum se află proiecte de implemenatare, canalizare sau renovare. „Am multe proiecte europene în dezvoltare. Printre acestea se numără un drum de 1.700 kilometri în Ilieşti, canalizare, de renovat o grădiniţă. Mai este un proiect destul de important pentru comuna noastră care constă în alimentarea cu apă în satul Ilieşti, pe o distanţă de 7.500 kilometri. Mi-am propus ca anul acesta, începând din toamnă, din bugetul local să lansez execuţia pentru asfaltarea unui drum din satul Picu, de 950 kilometri. Pe lângă asta, mai vreau ca locuitorii din Ioneşti să se poată bucura de o minibază sportivă, a căror costuri vor fi suportate tot de bugetul local”, a spus edilul Marian Tătaru.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here