Primarul de la Bălăneşti: “Cupă are o reputaţie bună, pe Iana nu îl cunosc”

251

Edilul comunei Bălăneşti, Ovidiu Pungan, nu a stabilit încă ce candidaţi va susţine la alegerile parlamentare. Pungan, aflat la primul mandat, declară că a avut discuţii doar cu Dian Popescu, candidat pe Colegiul 1 de Senat, mai puţin cu candidaţii pe Colegiul 1 de Deputaţi. Şi-a format însă o părere pozitivă despre candidatul ACD, Ion Cupă, care câştigă tot mai mult teren în Colegiul 1, dar susţine că nu ştie nimic despre candidatul USL, Gheorghe Iana, uns candidat abia la finalul săptămânii trecute.

Primarul Pungan susţine că lupta electorală pentru cele două colegii care includ şi localitatea Bălăneşti, pe care o conduce din vară, va fi una serioasă şi puternică, candidaţii fiind obligaţi să stea de vorbă cu localnicii, să le asculte păsurile dacă vor, cu adevărat, să fie aleşi. Pungan susţine că, deocamdată, nici măcar el nu a avut plăcerea să fie contactat de către cei intraţi în cursa pentru parlamentare, singurul care i-a promis o vizită la Bălăneşti fiind Dian Popescu. Pungan menţionează că mai are timp să îşi formeze o părere despre candidaţi, că va lua în calcul şi opiniile partidului din care face parte, UNPR, dar va conta mult şi felul în care candidaţii vor interacţiona cu cetăţenii.

Liberalul Iana, perdant din faşă
Dacă pentru Senat, Pungan şi-a făcut o părere, acesta nu şi-a stabilit pe cine susţine la Deputaţi pe Colegiul 1. “Ion Cupă, candidatul PDL, are o reputaţie bună în zonă. Ar putea fi susţinut de localnici la Bălăneşti. Despre Iana nu ştiu nimic, probabil nici cetăţenii”, a declarat edilul localităţii.
De altfel, majoritatea primarilor din Colegiul 1 de Deputaţi împărtăşesc o părere similară, Cupă fiind recunoscut drept un candidat serios în timp ce doctorul Iana este doar un ilustru necunoscut.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here