Primăria Târgu-Jiu sprijină Festivalul „Maria Lătăreţu” cu 2.800 lei

112

PRIMARIE TG JIUConsilierii locali au aprobat în şedinţa din data de 31 octombrie alocarea sumei de 2.800 lei pentru acordarea unor premii în cadrul Festivalului Cântecului Popular Românesc „Maria Lătăreţu”. Suma va fi folosită pentru acordarea a două premii.

 

Cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Cântecului Popular Românesc „Maria Lătăreţu” se va desfăşura în perioada 7-10 noiembrie 2011, la Târgu-Jiu. Ediţia din acest an este una jubiliară, în data de 7 noiembrie împlinindu-se 100 de ani de la naşterea inegalabilei interprete.

Primăria municipiului Târgu-Jiu este coorganizator al festivalului şi, potrivit Regulamentului, aceasta acordă banii necesari pentru două premii. Este vorba despre Premiul II la secţiunea solişti vocali, în valoare de 1.600 lei şi Premiul II la secţiunea solişti instrumentişti, în valoare de 1.200 lei. Astfel, în şedinţa de Consiliu Local din data de 31 octombrie 2011, s-a aprobat alocarea sumei de 2.800 lei pentru acordarea acestor premii. Festivitatea de premiere va avea loc în data de 10 noiembrie.

M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here